Welcome to "Crowthers Hill" which involved the remodelling of an existing kitchen extension and the construction of a terrace area.

The works were designed and built by ourselves following detailed discussions with our client.

The key brief from the client was as follows...

  • The design was to take advantage of the stunning views.
  • To keep the client fully informed whilst works were taking place due to them living in Kathmandu.

The work consisted of...

  • The demolition of existing extension.
  • All debris and materials were accessed through a single doorway and a corridor leading to a narrow highway on a steep hill.
  • The Installation of a new kitchen.
  • Installing 3 large electronically controlled roof lights allowing natural daylight into the extension.
  • Installing full length aluminium bi-folding doors.
  • Completing all internal redecoration.
  • The construction of frameless glass and stainless steel balustrade to the new terraced area.

 

Click on an image to enlarge it

Featured Property

Featured Property Image

This Dartmouth hillside property showcases the use of natural materials and excellent attention to detail. Read On to learn more.