Welcome to 'Denis View' a lovely house in Slapton.

The key brief from the client was as follows...

  • To enlarge the existing kitchen and construct a new utility room with WC, using natural local materials where possible
  • To provide effective management of the project and to update the client weekly as they were not present

The work consisted of...

  • Designing a new kitchen and utility area in conjunction with the clients brief
  • Constructing new stone walls surrounding purpose made glass screens
  • Installing a fully glazed roof linking into a more traditional slate roof within a stone parapet
  • Constructing a number of stone retaining walls to accomodate increased areas of paving
  • Refurbishing the complete kitchen area

Click on an image to enlarge it

Snapshots


On the Snapshots page you can find before and after images of many of our projects

Featured Property

Featured Property Image

This Dartmouth hillside property showcases the use of natural materials and excellent attention to detail. Read On to learn more.

Testimonials

It is a pleasure to report how satisfied we are with all the works you have done for us.